De Histor kleurentrends van 2019

De kleur Quiet Clearing is terug te vinden in alle vier de Histor Kleurentrends van 2019: With It, With Class, Without en With Spirit. Bekijk de verschillende paletten en ontdek jouw hele eigen stijl.

De trendkleur van 2019

De trend is een directe reactie op het verharden van ons interieur door de toenemende hoeveelheid tech in huis. Slimme thermostaten, wifi-gestuurde apparaten en robotica veroorzaken steeds meer disbalans en trendwatchers signaleren een verschuiving naar de natuurlijke kant. Quiet Clearing herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur.

Donkere kleurtrend

De kleur past helemaal in de donkere kleurtrend van nu en door slim te combineren met behulp van de Histor Kleurentrends, komt Quiet Clearing bij elke woonstijl tot z’n recht.

Gebruik de Trendkleur op een of zelfs meerdere wanden en combineer met off-blacks, donker hout en goudtinten voor een intieme, warme sfeer. Liever een neutraler effect? Gebruik Quiet Clearing dan in combinatie met licht hout en lichte tinten of als accentkleur op een kleinere muur voor een trendy detail.