Blijft mat na reinigen

Histor Monodek Clean is een reinigbare muurverf, ideaal voor vuilgevoelige ruimtes zoals de keuken, hal of kinderkamer. Vieze vlek of modderhandjes? In een handomdraai zijn alle vlekken weer verwijderd. Door de NoSpot Technology™ trekken de vlekken niet in en blijft je muur mat na reiniging. Verder zorgt de Ultra Dense Technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Met een stralend witte muur als resultaat. Daar knapt je huis van op.

  • Vlekken trekken niet in
  • Mat
  • Optimale dekking
  • Blijft mat na reinigen
  • Geurarm
  • Oplosmiddelvrij
Histor Monodek Clean is verkrijgbaar in wit, RAL 9010 en in vrijwel alle kleuren te mengen op de kleurenmengmachine. 

Duurzaamheid

Histor gelooft dat verf kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Materialen en ondergronden gaan namelijk langer mee als ze door de verf van Histor worden beschermd. Daarnaast zorgt de goede dekking van onze producten ervoor dat je minder verf nodig hebt.

De emmer van Histor Monodek Clean is gemaakt van 90% gerecycled plastic, dat scheelt 90% CO2 vergeleken met de vorige emmer. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Lees hier meer over duurzaamheid binnen Histor.

Een mooi eindresultaat in een paar simpele stappen

Stap 1: De voorbereiding
Reinig de ondergrond met Histor Ontvetter voor een goede hechting. Vul eventuele gaatjes en scheuren met een geschikt vulmiddel. Heb je een zuigende en/of nieuwe ondergrond? Gebruik dan Histor Voorstrijk.
 
Stap 2: Het aanbrengen
Vooraf de verf goed roeren en eventueel verdunnen met 1-5% water.  Breng vervolgens gelijkmatig aan met een kwast of vachtroller op de droge ondergrond. Begin met het plafond, dan de muren en werk daarbij altijd van boven naar beneden in vlakken en werk nat in nat. Het mooiste resultaat behaal je met lange bewegingen in één richting. Eventuele verfspatten kan je het best meteen verwijderen met warm water. Dekking en rendement zijn afhankelijk van de voorbehandeling, structuur en conditie van de ondergrond.

PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link