Monodek Revolution Product van het jaar 2023

Wat een mooi resultaat! Histor Monodek Revolution is verkozen tot product van het jaar.

Je muur of plafond opfrissen was nog nooit zo makkelijk. Door de Intelligent Flow Technology vloeien de verfbanen tijdens het drogen mooi in elkaar over. Hoe je ook schildert, je krijgt altijd een strak en streeploos resultaat!

Altijd strak & streeploos

Histor Monodek Revolution, de revolutie in muurverf: altijd strak & streeploos, ongeacht hoe je schildert. Door de Intelligent Flow Technology vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Verder zorgt de Ultra Dense Technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. Met een stralend witte muur als resultaat. Daar knapt je huis van op.

  • Altijd strak en streeploos
  • Geschikt voor muren en plafonds
  • Mat
  • Optimale dekking
  • Afwasbaar
  • Geurarm 
Histor Monodek Revolution is verkrijgbaar in wit, RAL 9010 en RAL 9016.

Duurzaamheid

Histor gelooft dat verf kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Materialen en ondergronden gaan namelijk langer mee als ze door de verf van Histor worden beschermd. Daarnaast zorgt de goede dekking van onze producten ervoor dat je minder verf nodig hebt.

De emmer van Histor Monodek Revolution is gemaakt van 90% gerecycled plastic, dat scheelt 90% CO2 vergeleken met de vorige emmer. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Lees hier meer over duurzaamheid binnen Histor.

Een mooi resultaat in een paar simpele stappen

Stap 1: De voorbereiding
Reinig de ondergrond met Histor Ontvetter voor een goede hechting.  Vul eventuele gaatjes en scheuren met een geschikt vulmiddel. Heb je een zuigende en/of nieuwe ondergrond? Gebruik dan Histor Voorstrijk.
 
Stap 2: Het aanbrengen
Vooraf de verf goed roeren en eventueel verdunnen met 1-5% water.  Breng vervolgens gelijkmatig aan met een kwast of vachtroller op de droge ondergrond. Begin met het plafond, dan de muren en werk daarbij altijd van boven naar beneden in vlakken en nat in nat. Het mooiste resultaat behaal je met lange bewegingen in één richting. Eventuele verfspatten kan je het best meteen verwijderen met warm water. Dekking en rendement zijn afhankelijk van de voorbehandeling, structuur en conditie van de ondergrond.

PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link