Geen streeploos eindresultaat, geld terug actie.

Hoe werkt het?

 1. Koop Histor Monodek Revolution tijdens de actieperiode van 4 juli tot en met 28 augustus 2022.
 2. Heb jij geen streeploos eindresultaat? Vul het streeplooseindresultaat-formulier in via onderstaande link, voeg een foto van je eindresultaat toe en stuur alles online in.
 3. Na de beoordeling van Histor, krijg je het aankoopbedrag op je rekening teruggestort (met een maximum van €165,- per deelnemer).
 Bekijk de actievoorwaarden

Histor Monodek Revolution

Histor Monodek Revolution altijd strak & streeploos, ongeacht hoe je schildert. Door de Intelligent Flow Technology vloeien de verfbanen tijdens het drogen naadloos in elkaar over, voor een resultaat zonder strepen of rollerbanen. Met een stralend witte muur als resultaat. Daar knapt je huis van op.

 • Altijd strak en streeploos
 • Mat
 • Optimale dekking
 • Afwasbaar
 • Geurarm 

Stappenplan

Voor een strak en streeploos eindresultaat

 1. Reinig de ondergrond met Histor Ontvetter voor een goede hechting. Vul eventuele gaatjes en scheuren met een geschikt vulmiddel.
 2. Heb je een zuigende en/of nieuwe ondergrond? Gebruik dan Histor Voorstrijk.
 3. Vooraf de verf goed roeren en eventueel verdunnen met 1-5% water. Breng vervolgens gelijkmatig aan met een kwast of vachtroller op de droge ondergrond. Begin met het plafond, dan de muren en werk daarbij altijd van boven naar beneden in vlakken en nat in nat.

Duurzaamheid

Histor gelooft dat verf kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Materialen en ondergronden gaan namelijk langer mee als ze door de verf van Histor worden beschermd. Daarnaast zorgt de goede dekking van onze producten ervoor dat je minder verf nodig hebt.

De emmer van Histor Monodek Revolution is gemaakt van 90% gerecycled plastic, dat scheelt 90% CO2 vergeleken met de vorige emmer. Ben je benieuwd wat we nog meer doen? Lees hier meer over duurzaamheid binnen Histor.

PPG.CookieFloater.Title PPG.CookieFloater.Link